17.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Άρη, ετοιμάζει αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ

Με σημαντικές απουσίες στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή θα παραταχθεί απέναντι στον Άρη ο Ολυμπιακός - Οι αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο Μεντιλίμπαρ και αυτοί που βρίσκονται στο όριο των καρτών

Γνωστή έγινε το βράδυ της Τρίτης (2/4) η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League το απόγευμα της Τετάρτης (3/4, 19:00).

Οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ορτέγκα, τον Όρτα και τον Αλεξανδρόπουλο, που παραμένουν εκτός με ενοχλήσεις, σε τρεις σημαντικές απουσίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς και τους Ναβάρο, Μπιανκόν, Ντόη και Καμπράλ, με τον Βέζο να επιστρέφει στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ, ενώ πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός απέναντι στους Κίτρινους, πιθανότατα στο πλάι του Κάρμο, έχει ο Άμπι.

Μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί για δεύτερο σερί παιχνίδι τη σημαντική απουσία του Αντρέ Όρτα ο Βάσκος τεχνικός, που σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση σε σύγκριση με το ματς στην OPAP Arena την περασμένη Κυριακή.

Ο Ρίτσαρντς, που επίσης επιστρέφει, διεκδικεί θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του απόντα -λόγω ενοχλήσεων- Ορτέγκα, ενώ στην επίθεση, Γιόβετιτς και Ζέλσον Μαρτίνς προβάρουν φανέλα βασικού.

Σημειώνεται πως στο όριο για την τιμωρία λόγω κίτρινων καρτών (2/3) είναι οι Ποντένσε και Τσικίνιο, που είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν ξανά στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών:

Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς