19 C
Athens

Μανού Γκαρθία: Το γκολ ήταν μία ανακούφιση για μένα, να πάμε με αυτοπεποίθηση μέχρι τον τελικό

Ο Μανού Γκαρθία σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο στο ματς του Άρη με τη Λαμία, σε μία στιγμή ανακούφισης για τον ίδιο, όπως τόνισε σχετικά σε δηλώσεις του, μετά τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό του.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των Κιτρίνων στάθηκε στη σημασία αυτού του τέρματος για την ψυχολογία του αλλά και στο φορτσάρισμα του Άρη ώστε να συνεχίσει με νίκες στα πλέι οφ και να πάει με αυτοπεποίθηση στον τελικό του Κυπέλλου τον Μάιο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

Για την επιστροφή του στα γκολ μετά από 14 μήνες:

«Πάρα πολύ καλά αισθάνομαι. Μετά το γκολ όταν γυρνούσα προς τα πίσω, πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου, γιατί πέρασα πολλά με τον τραυματισμό μου».
Για το αν το γκολ σημαίνει πως επέστρεψε για τα καλά:

«Από τη μέρα που επέστρεψα, δουλεύω σκληρά καθημερινά, βδομάδα με τη βδομάδα προσαρμόζομαι και βελτιώνομαι. Το γκολ ήταν μια ανακούφιση για μένα και έδειξε πως επανέρχομαι στο επίπεδο που θέλω και μπορώ να παίζω για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το 2×2 στην αρχή στα πλέι οφ:
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια μπροστά μας και ντέρμπι. Θέλουμε να δείξουμε ως ομάδα τι μπορούμε να καταφέρουμε. Θέλουμε να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για τον τελικό Κυπέλλου:
«Πάντα το Κύπελλο υπάρχει στο μυαλό μας και το εισπράττουμε από τον κόσμο, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, νίκες και να συνεχίσουμε μέχρι τον τελικό με αυτοπεποίθηση και κέφι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς