21.5 C
Athens

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η 28χρονη είχε μηνύσει τον δολοφόνο της για βιασμό το 2020

Σοκ προκαλεί η γυναικοκτονία λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μια 28χρονη γυναίκα πήγε να καταγγείλει τον 39χρονο βίαιο πρώην της, που επανεμφανίστηκε χθες μετά από τέσσερα χρόνια. Ο δράστης, που φαίνεται να της είχε στήσει καρτέρι, βλέποντάς την να βγαίνει από το ΑΤ της επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα, μερικά μέτρα μακριά από τη σκοπιά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020. Η 28χρονη τον είχε καταγγείλει καταθέτοντας μήνυση για βιαιοπραγία και βιασμό και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Χθες η ίδια μετέβη στο ΑΤ μαζί με φίλο της και ανέφερε στην αξιωματικό υπηρεσίας ότι μάλλον είδε τον πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι της.

Ζήτησε μάλιστα περιπολικό για να επιστρέψει ασφαλής στο σπίτι της, ωστόσο ενημερώθηκε πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο και της ζητήθηκε να καλέσει το 100. Αφού βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα ο φίλος της αποχώρησε και η ίδια πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση, με την οποία μιλούσε την ώρα της δολοφονικής επίθεσης. Ο δράστης τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι και διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ήδη στο ΑΤ βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ για να δουν τι ακριβώς συνέβη στο Τμήμα και ποιος ο ρόλος του αστυνομικού που είχε σκοπιά στο φυλάκιο τη στιγμή της δολοφονίας.






ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς