22.8 C
Athens

Σφαιρόπουλος: Το Ντουμπάι έχει φιλοδοξίες, θα είναι το αλατοπίπερο στην Αδριατική Λίγκα

Με καλό μάτι βλέπει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ένταξη του Ντουμπάι στην Αδριατική Λίγκα και την προοπτική να αγωνιστεί στη EuroLeague. Ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα αφού ρωτήθηκε μετά τη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το επίπεδο θα ανέβει.

«Το μπάσκετ είναι γενικότερα πολύ ανοιχτό σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν υπάρχουν πια εμπόδια, τόσο που το Ντουμπάι έχει φιλοδοξίες να αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση (EuroLeague). Θέλουν να βρουν ένα τρόπο να αγωνιστούν και βλέπουν την πιθανότητα μέσα από την Αδριατική Λίγκα. Με την είσοδό τους θα έχουμε το έξτρα… αλατοπίπερο στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως είναι καλό πράγμα για κάθε πρωτάθλημα να προστίθεται ποιότητα σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όσον αφορά στη νίκη δήλωσε ότι:

«Η συγκέντρωση ήταν στα επιθυμητά επίπεδα. Παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ και είμαι ικανοποιημένος. Σφραγίσαμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και επικεντρωνόμαστε σε όσα ακολουθούν. Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα και αξίζαμε την πρώτη θέση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς