16.5 C
Athens

ΑΕΚ για Κούγια: «Εξτρεμιστική και πρωτοφανής η συμπεριφορά του στο γήπεδό μας»

Τη συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια καταγγέλλει η ΠΑΕ ΑΕΚ με επίσημη θέση της μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Κιτρινόμαυροι υποστηρίζουν πως ο Αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είχε «εξτρεμιστική συμπεριφορά» και προέβη σε «προκλήσεις που δεν συναντάς στην Ελλάδα».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη θέση της η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Είναι προς τιμήν των φιλάθλων μας, πως αγνόησαν αυτή την εξτρεμιστική συμπεριφορά που είναι πρωτοφανής στο γήπεδο μας. Δεν έχουμε κανένα παράπονο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως δεν έχει υπάρξει και τις προηγούμενες φορές που έχουμε φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Ουδέποτε έχουμε προκληθεί, ούτε εμείς φυσικά έχουμε προκαλέσει ποτέ στο Φάληρο και δείχνουμε αντίστοιχο πνεύμα συνεργασίας. Μέχρι που ήρθε χθες ο συγκεκριμένος παράγοντας για να δούμε αυτή την μεμονωμένη συμπεριφορά που δεν βλέπεις πλέον στην Ελλάδα ούτε σε γήπεδο τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι χαρακτηριστικό πως ο έτερος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Αγραφιώτης κάλεσε ο ίδιος τον συγκεκριμένο παράγοντα να σταματήσει αυτή την συμπεριφορά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς