22.8 C
Athens

Ατζούν: Ο Αλαφούζος ήταν απελπισμένος και τον συμβούλεψα να πάρει τον Τερίμ

Νέες δηλώσεις στην πατρίδα του για τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor και ιδιοκτήτη της Χαλ να αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πρόσληψης του Φατίχ Τερίμ στους Πράσινους.

Ο Τούρκος υποστήριξε πως ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον οποίο είναι φίλοι, του απευθύνθηκε απελπισμένος και τότε εκείνος έριξε στο τραπέζι το όνομα του Τερίμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι φίλος μου. Ήταν πολύ λυπημένος και απελπισμένος. Παρόλο που έκανε μια σοβαρή επένδυση, η ομάδα δεν απέδιδε αυτά που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά έχασαν το πρωτάθλημα.

Ενώ μιλούσαμε, με ρώτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή είναι ένας νικητής. Ο πρόεδρος έμεινε έκπληκτος στην αρχή. Μου είπε “μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;”. Του απάντησα, “το πρότζεκτ σου είναι καλό. Στον Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δουλειές”.

Συνέβη όταν όλες οι πλευρές ήταν θετικές. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού τρία λεπτά σύζητησης με τον Φατίχ Τερίμ ήταν αρκετά»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς