19.8 C
Athens

Ερευνάται για χειραγώγηση παιχνίδι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Conference League

Για χειραγώγηση ερευνάται το παιχνίδι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Conference League, όταν η κροατική ομάδα ηττήθηκε από την άσημη Μπαλκάνι από το Κόσοβο με σκορ 0-2 στην έδρα της.

Η ομάδα που αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» της διοργάνωσης βρίσκεται σε εξωγηπεδικούς μπελάδες με την Εισαγγελία του Κοσόβου να επιβεβαιώνει πως έχει ξεκινήσει έρευνα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η UEFA.

«Γίνεται προσπάθεια να πέσει σκιά στην ιστορική νίκη που επιτεύχθηκε απέναντι στη μεγάλη ομάδα της Ντινάμο, σε έναν αγώνα που τράβηξε την προσοχή των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας μας» αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαλκάνι.

«Καλούμε όλες τις δικαστικές αρχές, την Εισαγγελία και το Δικαστήριο, τους ανακριτές και τους δημοσιογράφους, να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το θέμα και να ρίξουν φως σε κάθε δυνατή λεπτομέρεια στο κοινό. Όταν γίνει αυτό, όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την ιστορία πρέπει να φέρουμε ευθύνη γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να λερωθεί το όνομά μας από τον σύλλογο, τη δουλειά και τον ιδρώτα μας», προσθέτει.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς