17.8 C
Athens

Δύο άσημους και μη διεθνείς διαιτητές όρισε η ΚΕΔ στα Ολυμπιακός – Άρης και Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Έναν άγνωστο και άπειρο Πορτογάλο κι έναν ακόμα πιο άπειρο Γάλλο όρισε η ΚΕΔ για τα δύο μεγάλα ματς της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Super League σε Λεωφόρο και «Γ. Καραϊσκάκης»

Δύο μη διεθνείς διαιτητές που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έναν Πορτογάλο κι έναν Γάλλο, όρισε η ΚΕΔ για τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ σε «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό – Άρη και Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα στο ντέρμπι της Λεωφόρου την Τετάρτη (3/4) ορίστηκε ο Πορτογάλος Κλαούντιο Περέιρα που δεν έχει διευθύνει ξανά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στο Φάληρο θα βρεθεί ο 37χρονος Γάλλος, Ερίκ Βατελιέ.

Βοηθοί του Γάλλου ρέφερι θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ, με τον Μπενουά Μιλό στο VAR και βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.

Βοηθοί του Περέιρα στη Λεωφόρο θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα, ενώ στο VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Στο ΠΑΟΚ – Λαμία διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. Οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης και Χρήστος Κορώνας θα είναι βοηθοί του, με τον Σπύρο Ζαμπαλά στο VAR και βοηθό του τον Γιώργο Στεφανή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς