18.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με το Περιστέρι

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με το Περιστέρι στο ΣΕΦ στις 7 Απριλίου, με φόντο τη δεύτερη αγωνιστική του top-6 στην Basket League.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

«H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος BasketLeague2023 – 2024της φάσης ΤΟΡ 6 ΚΑΙ PLAYOUTSμε το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 07/04/2024, με ώρα έναρξης 15:00, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.grαπό την Τρίτη 02/04/2024 και ώρα 10:00.
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 2111 996007 από την Τρίτη 02/04/2024 και ώρα 10:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 25€, 30€ και 50€.

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική

• Συνιστάται η χρήση μάσκας.
• Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
• Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
• Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Για τον αγώνα με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWINπαρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Παρασκευή 05/04/2024 και ώρα 18:00 στο [email protected] για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς