22.7 C
Athens

Ο Νεϊμάρ έριξε γέφυρες επιστροφής στη Σάντος από το 2025

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στα «πιτς» για άλλη μία σεζόν μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη πριν λίγους μήνες, ουσιαστικά στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς, με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και το μέλλον του στην Αλ Χιλάλ φαντάζει άδοξο πριν καν προλάβει να συνηθίσει στα χρώματά της.

Μπορεί το συμβόλαιό του να είναι παχυλό, λαμβάνοντας 150 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τους Σαουδάραβες, ωστόσο στο μυαλό του ο Νεϊμάρ έχει ήδη το επόμενο -κι ίσως τελευταίο- κεφάλαιο της καριέρας του, που είναι πολύ πιθανό να τον βρει στη Σάντος, την ομάδα απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για τον ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία ο Νεϊμάρ, που βρέθηκε πριν λίγες μέρες σε ματς της Σάντος, ενημέρωσε τους παίκτες της βραζιλιάνικης ομάδας ότι από το καλοκαίρι του 2025 σκέφτεται να επιστρέψει για να κλείσει εκεί την καριέρα του, όταν δηλαδή εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Χιλάλ.

Παράλληλα, στο… κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει βαλθεί να μαζέψει όλη την παλιά αφρόκρεμα της Μπαρτσελόνα στο MLS.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς