18.8 C
Athens

Super League 2: Μοιρασιά στο Καλλιθέα – Ιωνικός και χαμόγελα στα Χανιά που διέλυσαν την Καλαμάτα

Καλλιθέα και Ιωνικός έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στα πλέι οφ του Β’ ομίλου, με τα Χανιά να είναι τα κερδισμένα της αγωνιστικής.

Ο Ιωνικός που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην έξτρα διαδικασία και διεκδικεί στα ίσια την άνοδο, πήρε προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιακουμμάκη στο 30′. Η πρωτοπόρος Καλλιθέα είχε απάντηση με τον Λουκίνα στο 47′ και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό ευνόησε τα Χανιά που μετά τη βαριά ήττα στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ από τον Ιωνικό απάντησαν με τον ίδιον τρόπο και επικράτησαν με το εντυπωσιακό 0-5 της Καλαμάτας.

Οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες και περίμεναν το αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι. Αυτό τους έκανε να χαμογελάσουν, αφού μείωσαν τη διαφορά στους 3 βαθμούς από την πρώτη Καλλιθέα και η μάχη για την άνοδο στη Super League έχει πάρει φωτιά.

Ο Μάναλης ήταν αυτός που με δύο γρήγορα τέρματα στο 2′ και το 8′ έδωσε προβάδισμα με 0-2 στα Χανιά και άνοιξε τον δρόμο προς τη μεγάλη νίκη. Ο Νίλι έκανε το 0-3 στο 37′ και ο Μιούλερ με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΚ Β’ – ΑΕΛ 3-3

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου 2-0

Ρεπό: Μακεδονικός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 31/3

Καλαμάτα – Χανιά 0-5

Καλλιθέα – Ιωνικός 1-1

Ρεπό: Ηλιούπολη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ηρακλής – Κοζάνη 1-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καμπανιακός 0-1

ΠΑΟΚ Β’ – Αιολικός 2-1

Β’ ΟΜΙΛΟΣ 

Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας 0-1

Γιούχτας – Αιγάλεω 0-2

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή 5-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς