15.6 C
Athens

Η Σπόρτινγκ ξεκίνησε τις πρώτες διερευνητικές επαφές για Ιωαννίδη, σύμφωνα με την «A Bola»

Δεν είναι κρυφό πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται και μάλιστα ζωηρά για τον Φώτη Ιωαννίδη, με τον Έλληνα στράικερ να βρίσκεται εδώ και μέρες στο στόχαστρο της πορτογαλικής ομάδας ενόψει καλοκαιριού με έναν σημαντικό αστερίσκο.

Ποιος είναι αυτός; Να πουληθεί ο πολυζήτητος Γιόκερες μέχρι τον Ιούλιο, ώστε να ανοίξει η θέση στην κορυφή της επίθεσης για την Σπόρτινγκ, που με τα λεφτά της επικείμενης μεταγραφής του Σουηδού φορ, θα έχει τους πόρους για να ικανοποιήσει και με το παραπάνω τα οικονομικά «θέλω» του Παναθηναϊκού.

Όπως τονίζει σε νέο ρεπορτάζ της η «Α Βola» οι Πορτογάλοι ξέρουν ότι πρέπει να δώσουν τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ για να αποσπάσουν τη θετική απάντηση των Πρασίνων για τον Ιωαννίδη, ενώ σε συνέχεια του ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως από την πλευρά της ομάδας από τη Λισαβόνα έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή άσου.

Αναλυτικά το απόσπασμα από την σχετική πληροφορία της «A Bola»:

«Η Σπόρτινγκ θα ήθελε ιδανικά να κρατήσει τον Γιόκερες για έναν ακόμη χρόνο με αύξηση των απολαβών του και της ρήτρας αποχώρησής του, αλλά γνωρίζει ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει τον Σουηδό το καλοκαίρι.

Επομένως υπάρχει ήδη λίστα με πιθανές ενισχύσεις, ο Έλληνας Φώτης Ιωαννίδης, 24 ετών, βρίσκεται στην κορυφή και γνωρίζουμε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές επαφές.

Με 20 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια, ο Ιωαννίδης τα πάει περίφημα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Δυνατός με ύψος 1,87 μ. και 83 κιλά, ο Έλληνας διεθνής προκαλεί το ενδιαφέρον και σε άλλες χώρες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς