23.8 C
Athens

Ολυμπιακός: MVP του Κυπέλλου βόλεϊ ο απίθανος Τζούριτς με αδιανόητη στατιστική

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μεγαλειώδη εμφάνιση με 20 πόντους (81% αποτελεσματικότητα με 13/16 επιθέσεις και 7 μπλοκ) και απέσπασε το βραβείο του πολυτιμότερου στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τους Ερυθρόλευκους

MVP του Κυπέλλου Ελλάδας 2023/24 αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος πραγματοποίησε μια συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό απέναντι στον Μίλωνα για να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του τροπαίου για 18η φορά.

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός είχε 20 πόντους με 13/16 επιθέσεις (81% αποτελεσματικότητα) και 7 μπλοκ, το πήρε προσωπικά στο πέμπτο σετ και γενικότερα έβγαλε αδιανόητη ενέργεια πάνω στο φιλέ.

 

«Συγχαρητήρια στον Μίλωνα που γενικά έκανε απίστευτη χρονιά. Έφτασε μέχρι τον τελικό. Ήταν μία ομάδα που μας δυσκόλεψε πολύ και για να είμαι ειλικρινής κανείς δεν το περίμενε στην αρχή της χρονιάς. Μπράβο τους. Ο στόχος πάντα είναι ο τίτλος. Σήμερα αντιδράσαμε σε ένα σημείο που πολλοί δεν το πίστευαν κιόλας. Σίγουρα η κούραση έπαιξε το ρόλο της. Οι περισσότεροι παίκτες είμαστε πάνω από 35 χρονών, δίναμε ένα ματς κάθε τρεις μέρες. Προσπεράσαμε όλες τις δυσκολίες. Καταφέραμε να νικήσουμε. Σήμερα κρίθηκε σε προσωπικές ενέργειες. Δεν παίξαμε το βόλεϊ που μπορούσαμε. Αυτό είναι σίγουρο. Μας πίεσε ο Μίλωνας πολύ. Σημασία έχει πως νικήσαμε και πάμε παρακάτω για τους τελικούς του πρωταθλήματος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς