17.5 C
Athens

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-0: Όλα στο μηδέν στην Κρήτη

Ο ΟΦΗ ήταν η πιο απειλητική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, όμως καμία από τις δύο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι η αναμέτρηση των Κρητικών με τον Ατρόμητο έμεινε στο 0-0.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν μπορεί να αισθάνεται ακόμη σίγουρη, καθώς η διαφορά που τη χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη είναι 5 βαθμοί. Αν και δεν έχει κινδυνέψει καθόλου φέτος, ο ΟΦΗ θέλει να μην υπάρχει καν σαν υπόθεση το σενάριο του υποβιβασμού.

Κάπως έτσι θέλει ουσιαστικά μια νίκη που θα τον κάνει να ησυχάσει οριστικά. Αυτή πάντως δεν ήρθε σήμερα, με τους Κρητικούς να είναι αυτοί που την έψαξαν παραπάνω ωστόσο ήταν άστοχοι.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 32′ με τον Ισέκα, με τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ να αστοχεί σε τετ-α-τετ και να αφήνει άγαλμα ακόμη και τον προπονητή του.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος είχε και αυτός κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, με τη μεγαλύτερη να είναι το δοκάρι σε κεφαλιά του Βαλένσια.

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Διαιτητής: Ζαμπαλάς Σπυρίδων

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Αμπάντα (79’ Θεοδοσουλάκης), Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μαρινάκης, Γκαγέγος, Μεγιάδο (62’ Λουίς Φελίπε), Τοράλ (61’ Μπάκιτς), Ριέρα (79’ Θοράρινσον), Μπάκου (66’ Αποστολάκης), Ισεκά.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89’ Έρλινγκμπαρκ), Γκονθάλεθ, Καμαρά, Βαλένσια (89′ Τζοβάρας), Βρακάς (72’ Ρομπάιγ) , Αντζιέλσκι (61’ Βούρος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς