18.4 C
Athens

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-0: Με το δεξί στην εποχή Τούντορ με buzzer-beater του Μάρουσιτς

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις η Λάτσιο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους χάρη σε γκολ του Μάρουσιτς στις καθυστερήσεις.

Η γηπεδούχος Λάτσιο πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στη μάχη που δίνει για την έξοδο της στην Ευρώπη, ενώ η Μεγάλη Κυρία θα παραμείνει στην 3η θέση όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της δεύτερης Μίλαν κόντρα στη Φιορεντίνα. Εκτός αυτού, Μπολόνια και Ρόμα θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν κι άλλο τη διαφορά και να βάλουν πραγματική φωτιά στη μάχη της τετράδας.

Η μεγάλη νίκη ήρθε στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της Λάτσιο και στο ματς που ο Αλέγκρι συμπλήρωσε 500 παιχνίδια ως προπονητής στη Serie A, με το ιστορικό αυτό επίτευγμα να του το χαλάει το αποτέλεσμα.

Οι καλές φάσεις στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες και σε μία από αυτές ο Χρήστος Μανδάς έκανε σπουδαία επέμβαση σε πλασέ του Κιέζα στο 41′ για να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του.

Τελικά το γκολ της νίκης ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα και ήταν για τη Λάτσιο, με τον Μάρουσιτς να σκοράρει με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκεντουζί και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Σάββατο 30/3

Νάπολι – Αταλάντα 0-3 (26′ Μίραντσουκ, 45′ Σκαμάκα, 88′ Κοπμάινερς)

Τζένοα – Φροζινόνε 1-1 (30′ πεν. Γκούντμουντσον / 36′ Ρέινιερ)

Τορίνο – Μόντσα 1-0 (69′ πεν. Σανάμπρια)

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-0 (90+3′ Μάρουσιτς)

Φιορεντίνα – Μίλαν (21:45)

Δευτέρα 1/4

Μπολόνια – Σαλερνιτάνα (13:30)

Κάλιαρι – Βερόνα (16:00)

Σασουόλο – Ουντινέζε (16:00)

Λέτσε – Ρόμα (19:00)

Ίντερ – Έμπολι (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς