18.8 C
Athens

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-1: Το γκολ του Ντίας έφερε στο χείλος του γκρεμού τους Ηπειρώτες

Οι Αγρινιώτες έφυγαν με βαθμό από τους Ζωσιμάδες και άδειασαν κι άλλο την κλεψύδρα της ομάδας της Ηπείρου που θα χρειαστεί υπέρβαση για να μείνει στη Super League

Όρθιος στους Ζωσιμάδες έμεινε ο Παναιτωλικός με γκολ του Σέρχιο Ντίας (1-1) και διατήρησε στην τελευταία και σε πολύ δύσκολη θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα που έμεινε στους 19 βαθμούς και απέχει πέντε από τους Αγρινιώτες.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση ενώ το γεγονός πως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της και κινδύνευσε και για ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον ΠΑΣ Γιάννινα που μόλις στο 5ο λεπτό απείλησε με την κεφαλιά του Παμλίδη που πέρασε άουτ. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με την προβολή του Καρέλη ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Οι Ηπειρώτες αναπτέρωσαν το ηθικό τους και προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό όταν από τη σέντρα του Σόρια ο τρομερός Πέδρο Κόντε με εκπληκτικό τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και έπειτα έπεσε ο ρυθμός για να ανέβει ξανά στο δεύτερο χωρίς όμως να υπάρχουν ευκαιρίες. Η ομάδα του Αγρινίου πάντως μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 70′ με την κεφαλιά του Σέρχιο Ντίας στη σέντρα του Μαυρία από τα δεξιά.

Με τις αλλαγές η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έγινε απειλητική στις αντεπιθέσεις που επιχείρησε, ενώ ο ΠΑΣ από τη δική του πλευρά βρήκε ευκαιρίες με τον Κόντε και τον Τζίνο να μην μπορούν να σκοράρουν και το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Σκόρερ: 25′ Κόντε / 70′ Ντίας

Διαιτητής: Κουμπαράκης

Κίτρινες: Τζίμας / Μλάντεν

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σορία, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος (78′ Τσαούσης), Τζίνο (87′ Ροσάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (70′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71′ Λεό), Κόντε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν (55′ Πέρες), Ταμπίτζε, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης (66′ Φρεντ), Τσιγγάρας (66′ Λομονάκο), Χουάνπι (87′ Λιάβας), Ντίας (87′ Μπακάκης), Καρέλης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς