18.8 C
Athens

Super League 2: Φουλ για άνοδο ο Λεβαδειακός, πεντάρα στην Παναχαϊκή ο Ολυμπιακός Β’

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του προς την άνοδο στη Super League ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στη Νίκη Βόλου και επικράτησε με 2-0. Όλα αυτά ενώ λίγες ώρες νωρίτερα η ΑΕΛ είχε αφήσει κι άλλους βαθμούς καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την ΑΕΚ Β’.

Μετά το πέρας δύο αγωνιστικών στα πλέι οφ της Super League 2 ο Λεβαδειακός άνοιξε τη διαφορά στους 7 βαθμούς από την ΑΕΛ και είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός Β’ διέλυσε με 5-0 την Παναχαϊκή και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα πλέι άουτ μιας και στην 1η αγωνιστική το παιχνίδι του αναβλήθηκε. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Αλγκασίμ Μπα και Ιβάν Μπρίνιτς που σκόραραν από δύο τέρματα, ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Μαρίνος.

Στα άλλα παιχνίδια των πλέι άουτ στον Β’ όμιλο, ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε με 0-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού Β’ και το Αιγάλεω πέρασε με 0-2 από την έδρα του Γιούχτα.

Όσον αφορά τη μάχη των πλέι άουτ στον Α’ όμιλο, Ηρακλής και Κοζάνη έμειναν στο 1-1, ο Καμπανιακός πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 0-1 και ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε με 2-1 του Αιολικού.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΚ Β’ – ΑΕΛ 3-3

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου 2-0

Ρεπό: Μακεδονικός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 31/3

Καλαμάτα – Χανιά (14:30)

Καλλιθέα – Ιωνικός (16:45)

Ρεπό: Ηλιούπολη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ηρακλής – Κοζάνη 1-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καμπανιακός 0-1

ΠΑΟΚ Β’ – Αιολικός 2-1

Β’ ΟΜΙΛΟΣ 

Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας 0-1

Γιούχτας – Αιγάλεω 0-2

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή 5-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς