15.6 C
Athens

Γκουαρδιόλα: Ο Ράις δεν ήθελε να έρθει στη Μάντσεστερ Σίτι ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου

Στον Ντέκλαν Ράις αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει του αυριανού (31/3) ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Πολίτες προσπάθησαν για τη μεγάλη μεταγραφή του Άγγλου χαφ από τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο αυτός είχε πάρει ήδη την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ.

Στην προσπάθεια της Μάντσεστερ Σίτι για να τον αποκτήσει αναφέρθηκε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως δεν ήθελε να συνεχίσει στους Πολίτες ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου.

Αναλυτικά:

«Κάποιες φορές συμβαίνει παίκτες που θέλουμε να αποφασίζουν να μην έρθουν εδώ. Δεν είναι ο πρώτος που θέλαμε και δεν ήθελε να υπογράψει. Έχουμε μια μεγάλη λίστα.

Ουσιαστικά δεν ήθελε να έρθει ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου ή για τίποτα άλλο, οπότε δεν μπορούσε να γίνει. Πήρε την απόφασή του, μια καλή απόφαση και του ευχόμαστε καλή τύχη.

Όλες οι ομάδες της Premier League θα υπέγραφαν τον Ράις. Είναι ο αρχηγός της Αγγλίας και ένας νέος παίκτης που παίζει πολλά παιχνίδια. Για αυτό η Άρσεναλ πίεσε τόσο πολύ για να τον υπογράψει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς