17.5 C
Athens

Τέλος η σεζόν για τον Χέρτερ των Κινγκς, ανησυχία και για Μονκ

Χωρίς τον Κέβιν Χέρτερ θα πορευθούν οι Σακραμέντο Κινγκς στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, λόγω του τραυματισμού του στον αριστερό ώμο, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός της ομάδας, Μάικ Μπράουν.

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο, προκειμένου να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη στις 18 Μαρτίου και τον αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις. Σε ντράιβ του προς το καλάθι και αφού ήρθε σε επαφή με τον Ντέσμοντ Μπέιν, ο Χουέρτερ υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό ώμο, με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια των «Βασιλιάδων».

Ο νεαρός άσος, ο οποίος διάγει την έκτη σεζόν της καριέρας του στο NBA (και δεύτερη στο Σακραμέντο, ύστερα από μια τετραετία στους Ατλάντα Χοκς), έχει φέτος μέσο όρο 10.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ, ενώ έχει συμπεριληφθεί στην αρχική πεντάδα των Κινγκς σε 59 παιχνίδια.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο είχε μέσο όρο 15.2 πόντους ανά αγώνα με ποσοστό ευστοχίας 40.2% στα τρίποντα.

Παράλληλα, επικρατεί έντονη ανησυχία στις τάξεις της ομάδας του Σακραμέντο και για την κατάσταση του Μαλίκ Μονκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κι εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά. Σε αυτό το σενάριο, ο Μάικ Μπράουν θα χρειαστεί να κοιτάξει κι άλλο στον πάγκο του, δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες στον Σάσα Βεζένκοφ, που πρόσφατα δήλωσε απογοητευμένος από τον ελάχιστον χρόνο του και την δυσκολία προσαρμογής στο NBA με τη φανέλα των Κινγκς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς