16.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι ενέσεις του Ροντινέι και η συνταγή Μακάμπι για το ντέρμπι στην OPAP Arena

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ροντινέι να σφίγγει ξανά τα δόντια και τον Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει τα πλάνα του με βάση την επική εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στους Ισραηλινούς

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena την Κυριακή (30/3), που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των πλέι οφ στη μάχη του τίτλου στην Super League.

Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως τόνισαν και οι Ελ Αραμπί και Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις τους, ώστε να μειώσουν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την κορυφή και κατά κάποιον τρόπο να «σβήσουν» την ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό.

Μεντιλίμπαρ ενόψει ΑΕΚ: Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη

Στο αγωνιστικό του πλάνο, ο Βάσκος τεχνικός προορίζει «συνταγή» Μακάμπι για τη νίκη στην έδρα της Ένωσης, με μοναδική αλλαγή αυτή του Πασχαλάκη αντί του Τζολάκη κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία.

Από εκεί και πέρα, ο Ροντινέι που αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο κι έπαιξε με ενέσεις στα ματς που προηγήθηκαν της διακοπής των εθνικών ομάδων (Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ) δεν είναι ακόμη στο 100% του, ωστόσο όπως φάνηκε από τις προπονήσεις, για άλλη μία φορά θα σφίξει τα δόντια και θα δώσει κανονικά το «παρών» στην ενδεκάδα, με τον Ορτέγκα στο άλλο άκρο της άμυνας και επικρατέστερο δίδυμο στα στόπερ τους Ρέτσο και Κάρμο.

Η τριάδα Έσε-Τσικίνιο-Όρτα στα χαφ δύσκολα θα «σπάσει», με τον Μεντιλίμπαρ να βασίζει πολλά, όπως και στην Τοπόλα, στην επιθετική του τριπλέτα με Φορτούνη, Ποντένσε και τον… καυτό Ελ Κααμπί, που δεν σταματά να σκοράρει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς