18.7 C
Athens

Αταμάν: Ο Ναν έβαλε το καλάθι στην εκπνοή γιατί είναι σκόρερ και βάζει τέτοια

Ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε ως κάτι… σύνηθες το σουτ του Ναν στην εκπνοή, μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια για την εκτελεστική δεινότητα του Αμερικανού σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Ο κόουτς των Πράσινων υποστήριξε πως η νίκη στην Μπολόνια είναι σημαντική γιατί στόχος είναι η 2η θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε φανταστικά στο πρώτο μέρος, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, επιλέξαμε να πάρουμε τα σωστά σουτ και βάλαμε 51 πόντους.

Η κατάσταση στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετική. Χάσαμε τα ελευθέρα σουτ, δεν είχαμε καλές περιστροφές και η μπάλα κολλούσε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες μετά το ρολάρισμα, ιδίως με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου. Σε αυτό το διάστημα δώσαμε αυτοπεποίθηση στην Μπολόνια, η οποία επέστρεψε στο ματς βήμα-βήμα. Ο Μπελινέλι έβαλε τα σουτ, ο Σενγκέλια έβαλε τρίποντα που δεν συνηθίζει και έτσι η Βίρτους επέστρεψε.

Τελικά παίξαμε μία καλή τελευταία άμυνα και ο Ναν έβαλε το καλάθι στην εκπνοή ως σκόρερ που είναι. Είναι σύνηθες να βάζει τέτοια καλάθια. Για μένα δεν είναι φυσιολογικό που έχασε τόσες κατοχές στο δεύτερο μέρος. Είναι μια σημαντική νίκη για μας γιατί θέλουμε να προστατέψουμε τη δεύτερη θέση μέχρι το τέλος της regular season»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς