21.7 C
Athens

Mundo Deportivo: «Ο Ιωαννίδης είναι το μαργαριτάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον θέλει η Σεβίλλη»

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι εδώ και καιρό από τα πιο «καυτά» ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιώντας σεζόν καριέρας μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό, γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών και μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Οι Πορτογάλοι γράφουν σχεδόν καθημερινά για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Έλληνα στράικερ, ωστόσο η ισπανική «Μundo Deportivo» ήρθε να προσθέσει τις Σεβίλλη και Αταλάντα στη λίστα… αναμονής για την υπογραφή του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο Ιωαννίδης βρίσκεται στα μεταγραφικά «ραντάρ» της ομάδας από την Ανδαλουσία, αν και τονίζεται πως το πορτοφόλι της ισπανικής ομάδας δεν τον… αντέχει τη δεδομένη χρονική περίοδο κι αυτό διότι ο Παναθηναϊκός τον κοστολογεί στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ρεπορτάζ τους οι Ισπανοί προσθέτουν πως μόνο αν η Σεβίλλη αποφασίσει να πουλήσει βασικούς της παίκτες, θα αποφασίσει να κινηθεί για τον Ιωαννίδη το καλοκαίρι, με τον παίκτη να πολιορκείται επίσης από την Σπόρτινγκ και ομάδες της Ιταλίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς