19.1 C
Athens

Βόμβα προέδρου Πόρτο και… Μαρινάκη: «Ο Ολυμπιακός μάς είπε ότι ενεργοποιεί τη ρήτρα του Κάρμο»

Ο πρόεδρος της Πόρτο αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός πρόκειται να πληρώσει τη ρήτρα του Νταβίντ Κάρμο για να ολοκληρώσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

Βόμβα ενεργοποιεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Πίντο Ντα Κόστα που γνωστοποίησε δημοσίως ότι ο Νταβίντ Κάρμο αγοράζεται από τους Ερυθρόλευκους!

 

«Δεν πρόκειται να χάσουμε τα 20 εκατομμύρια ευρώ που επενδύσαμε στον Κάρμο. Μέρος από αυτά τα χρήματα έχει ήδη ξεπληρωθεί. Επίσης, ο σύλλογος που τον έχουμε δώσει δανεικό (σ.σ. Ολυμπιακός) μάς ενημέρωσε ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Πορτογάλου αμυντικού στα 17.500.000 ευρώ», υποστήριξε ο πρόεδρος της Πόρτο, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα ανανεώσει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο:

«Δεν εγγυώμαι πως θα παραμείνει αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει ως το 2028. Θέλω και ελπίζω να μείνει εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο 24χρονος Πορτογάλος και διεθνής με την Ανγκόλα κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού και έχει καταγράψει εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα ερυθρόλευκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς