19.1 C
Athens

Εσπίριτο Σάντο: Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού

Για τα δεδομένα που υπάρχουν μετά την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών μίλησε ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας τόνισε πως αυτός και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να ξεχάσουν τα πάντα και να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι ώστε να πάρουν στο γήπεδο τους βαθμούς που χρειάζονται.

Αναλυτικά:

«Είναι σημαντικό τώρα που γνωρίζουμε την πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι είχαμε 25 βαθμούς και τώρα έχουμε 21», είπε αρχικά ο Εσπίριτο Σάντο και πρόσθεσε: «Η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη από την πρώτη μέρα να προετοιμάσουμε την ομάδα μας. Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο;

Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι στον αγωνιστικό χώρο. Να ξεχάσουμε τα πάντα και να επικεντρωθούμε στο καθήκον μας για να βγούμε από την κατάσταση. Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση και να πάρουμε βαθμούς στο γήπεδο».

Για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας: «Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο, ξεχάστε το παρελθόν και επικεντρωθείτε μόνο σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, που είναι να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να πάμε για να πάρουμε βαθμούς στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς