17 C
Athens

Καστελάνι: Με την καλύτερη δυνατή φόρμα στο Final-4 του Κυπέλλου, να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος

Μία ημέρα πριν τους μεγάλους ημιτελικούς στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών που φέτος θα διεξαχθεί στη Λάρισα (29-30/3) οι προπονητές και παίκτες των τεσσάρων φιναλίστ (Ολυμπιακός, Μίλωνας, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) έκαναν δηλώσεις και παράλληλα έστειλαν ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο της θεσσαλικής πόλης για να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, στάθηκε στην φόρμα που απέκτησε η ομάδα του από τα πέντε ανταγωνιστικά ματς με τον Μίλωνα στο πρωτάθλημα και πρόσθεσε πως ελπίζει ο κόσμος να παραμείνει κοντά στη διοργάνωση και το άθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ενόψει του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στις 29 Μαρτίου:

«Είναι μία μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε εδώ, σε μία διοργάνωση με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας. Είναι σημαντικό και για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει αγώνες υψηλού επιπέδου και ελπίζω να παραμείνουν κοντά στην διοργάνωση και το άθλημα.

Το Final Four είναι διαφορετικό από τις σειρές αγώνων, είναι διαφορετική και η προσέγγιση. Θεωρώ ότι είναι καλό για εμάς ότι η σειρά με τον Μίλωνα πήγε στα πέντε παιχνίδια καθώς έχουμε έρθει με την καλύτερη δυνατή φόρμα».

Από την πλευρά του ο Τράβιτσα δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις ομάδες και να δώσουμε στον κόσμο ένα ωραίο παράδειγμα για τα παιδιά που θα έρθουν να μας δουν, όπως και στους φιλάθλους που πέρασαν δύσκολα το τελευταίο διάστημα και να πάρουν μία χαρά από τον αθλητισμό και τα παιχνίδια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς