24 C
Athens

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας ελέω του… ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο!

Η ΕΛΑΣ ζήτησε την αναβολή του Παναθηναϊκός - Προμηθέας στην Basket League υπό τον φόβο επεισοδίων, καθώς την ίδια ημέρα διεξάγεται το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο - Έκανε αμέσως δεκτό το σχετικό αίτημα αναβολής ο ΕΣΑΚΕ

Προς αναβολή οδεύει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα την ερχόμενη Κυριακή (31/3) στα πλαίσια της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Basket League.

Κι αυτό γιατί η ΕΛΑΣ σε σχετική της ενημέρωση τόνισε ότι δεν δύναται να διαφυλάξει την τάξη τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το ΟΑΚΑ λόγω του ότι την ίδια ημέρα και ώρα (20:30, για τις 21:00 είχε οριστεί το ΠΑΟ – Προμηθέας) διεξάγεται το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην κατάμεστη OPAP Arena για τα πλέι οφ της Super League.

Όπως όλα δείχνουν, ο ΕΣΑΚΕ θα κάνει αποδεκτό -αν δεν έκανε ήδη- το αίτημα της ελληνικής αστυνομίας αναβάλλοντας την αναμέτρηση της Κυριακής, που θα πρέπει να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή (29/3) ο Παναθηναϊκός δίνει κρίσιμο παιχνίδι για τη Euroleague στην έδρα της Βίρτους στην Μπολόνια και θα είχε μόλις μία ημέρα ξεκούρασης πριν το ματς με τον Προμηθέα για την Basket League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς