23.3 C
Athens

Κώστας Αντετοκούνμπο: Τελικοί τα τρία τελευταία ματς για να διατηρήσουμε τη 2η θέση

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια το βράδυ της Πέμπτης σε μία κρίσιμη αγωνιστική πριν το φινάλε της regular season στη Euroleague.

Οι Πράσινοι θα ψάξουν τη νίκη στην Ιταλία για να διατηρηθούν σε σχέση ισχύος για την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια κι ενόψει των playoffs, όπως τόνισε σχετικά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μία καλή ομάδα. Παίζουν στην έδρα τους, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και γι’ αυτούς. Έχουν πολύ καλούς παίκτες στο ποστ όπως ο Σενγκέλια. Έχει πολύ καλή δημιουργία, πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση σε αυτό και να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε».

Για το αν περίμενε την παρουσία του Παναθηναϊκού στη 2η θέση έπειτα από 31 αγωνιστικές: «Δεν θα πω ότι δεν το περιμέναμε. Δόξα τω Θεώ παίξαμε καλά, είμαστε στη 2η θέση και προσπαθούμε να την διατηρήσουμε. Τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουμε είναι “τελικοί” για εμάς».

Ενώ για την επιστροφή του από τον τραυματισμό του, είπε: «Νιώθω έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς