21 C
Athens

Γιακουμάκης: Δέχθηκα άπειρες… ευχές, περισσότερο με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου

Συγκλονίζει και περνάει μαθήματα ζωής στην ανάρτησή του μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Γεωργία ο Γιώργος Γιακουμάκης, που τόνισε πως περισσότερο στεναχωρήθηκε επειδή δεν μπόρεσε να κρατήσει την υπόσχεση στην οικογένειά του

O Γιώργος Γιακουμάκης τοποθετήθηκε δημόσια μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ελλάδας κι αφού κάποιοι προσπάθησαν να ρίξουν πάνω του όλη την ευθύνη για το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Γεωργία, αυτός τους απάντησε με τον καλύτερο τρόπο μέσω Instagram και με μία συμβολική φωτογραφία αγκαλιά με τα παιδιά του.

Ο Έλληνας στράικερ τόνισε στη σχετική του ανάρτηση πως τις τελευταίες ώρες δέχθηκε πολλές… ευχές, που αλλιώς μεταφράζονται σε κατάρες από χρήστες στα social media, αλλά στάθηκε στο ότι περισσότερο τον καταρράκωσε η υπόσχεση που δεν μπόρεσε να κρατήσει στην οικογένειά του: δηλαδή να γυρίσει σπίτι, στην Αμερική, ως νικητής.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο επιθετικός της Ατλάντα:

«Ταξιδεύοντας πάνω από 20 ώρες για να επιστρέψω στο σπίτι μου δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι ότι δεν κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Ότι δηλαδή θα γυρίσω πίσω νικητής! Μία υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και 4 μήνες! Αυτός είναι και ο λόγος που με καταρράκωσε περισσότερο.

Δέχτηκα άπειρες ευχές το τελευταίο 24ωρο και δεν έχω παρά να ευχηθώ κι εγώ ο ίδιος στους ίδιους αυτούς ανθρώπους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχω εγώ και να πάρουν τέτοιες αγκαλιές και αγάπη όπως πήρα εγώ σήμερα, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους από την οικογένειά τους.

Υγ: Πολλοί από χθες έγιναν από γνωστοί, φίλοι μου.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης! Σας εκτιμώ απεριόριστα. #ελλαδαραγιαπαντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς