21 C
Athens

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 7-10: Πήρε το ντέρμπι στον Λαιμό και ξέφυγε στην κορυφή της Α1 πόλο ανδρών

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν και στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη για να ξεφύγουν κι άλλο στην κορυφή του πρωταθλήματος, με το μυαλό και στην κρίσιμη ευρωπαϊκή μάχη με την Μπρέσια στις 3 Απριλίου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-7 στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού και ξέφυγε ακόμη περισσότερο στη μάχη της πρωτιάς στην κανονική διάρκειας της Α1 πόλο των ανδρών.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα, έκαναν αυτά που έπρεπε στην επίθεση και συνεχίζουν αήττητοι την πορεία τους προς ένα ακόμη πρωτάθλημα, με το μυαλό και στις κρίσιμες μάχες που ακολουθούν για τα προημιτελικά του LEN Champions League.

Αυτή ήταν η 4η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Β’ φάση του πρωταθλήματος για τους Πειραιώτες που συνεχίζουν αήττητοι τη φετινή τους εγχώρια πορεία, έχοντας πάντα ως στόχο και το Final-4 στο Champions League. Επόμενη καθοριστική αναμέτρηση αυτή κόντρα στην Μπρέσια στην Ιταλία στις 3 Απριλίου.

Οι Βάμος και Παπαναστασίου πέτυχαν μαζί 6 γκολ (από τρία ο καθένας) και οδήγησαν επιθετικά τον Ολυμπιακό, μαζί με τον επίσης θετικό Ντίνο Γενηδουνιά, που είχε κερδίσει σχεδόν μόνος του την Μπαρτσελονέτα την περασμένη εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου

Πανιώνιος – Περιστέρι 13-11
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 12-9
Υδραϊκός – Απόλλων Σμύρνης 8-13
Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 7-10

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-4, 1-2.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης, Χατζής, Γιαννάτος.

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς