17 C
Athens

Αβράμοβιτς: Πειθαρχημένος, οργανωμένος και με εξαιρετικό προπονητή ο Ολυμπιακός, να δείξουμε τα δόντια μας

Ο Αλέξα Αβράμοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Παρτιζάν με τους Ερυθρόλευκους την Πέμπτη (28/3) στην Stark Arena για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σέρβος διεθνής γκαρντ έκανε λόγο για μία πειθαρχημένη και οργανωμένη ομάδα σε άμυνα και επίθεση με έναν εξαιρετικό προπονητή εξυμνώντας το μπάσκετ που παίζουν και φέτος οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ κλείνοντας είπε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να «δείξουν τα δόντια τους» μπροστά στο κοινό τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε καλά και ερχόμαστε από μια περίοδο που δεν έχουμε παίξει άσχημα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι μαζί πολύ καιρό, ο κορμός του ρόστερ είναι πολλά χρόνια εκεί. Φέρνουν παίκτες που ξέρουν καλά τον τρόπο που παίζουν, όπως ο Μιλουτίνοφ και ο Γκος. Έχουν μια καλή βάση και έναν εξαιρετική προπονητή, παίζουν πειθαρχημένα, επιθετικά και οργανωμένα, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Όμως εμείς παίζουμε μπροστά στο κοινό μας, όπου αποδίδουμε καλύτερα σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε τα δόντια μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς