24 C
Athens

Σε κατάσταση συναγερμού με αυξημένα μέτρα ασφαλείας το Βελιγράδι για το Παρτιζάν – Ολυμπιακός

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Stark Arena για την κρίσιμη αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση της σερβικής ομάδας να ανακοινώνει ότι θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι, με το μυαλό στα όσα έγιναν στη Μόσχα πριν λίγες ημέρες

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τόσο οι αστυνομικές Αρχές όσο και η διοίκηση της Παρτιζάν για την ομαλή διεξαγωγή του κρίσιμου αγώνα ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ολυμπιακό (28/3) για τη Euroleague στην… υπερκατάμεστη Stark Arena.

Στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκαν μερικοί χιλιάδες οπαδοί παραπάνω από το όριο στις θέσεις του επιβλητικού γηπέδου στο Βελιγράδι και μετά τα όσα έγιναν στη Μόσχα με το πολύνεκρο μακελειό σε κεντρικό σημείο της ρώσικης πόλης, έχει χτυπήσει ο συναγερμός και στην πρωτεύουσα της Σερβίας υπό τον φόβο παρόμοιας τρομοκρατικής επίθεσης σε μέρος με χιλιάδες άτομα.

Για αυτό, όπως τόνισε σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Παρτιζάν, οι έλεγχοι που θα γίνουν στους οπαδούς τόσο πριν όσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα θα είναι εξονυχιστικοί ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα εκτός παρκέ.

Το γήπεδο βρίσκεται υπό συνεχή… παρακολούθηση με δεκάδες κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν προσεκτικά τις κινήσεις του καθενός και από τη διοίκηση της σερβικής ομάδας υπογραμμίζεται πως είναι όλα έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε ότι το αγωνιστικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι μεγάλο. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι 11η με ρεκόρ 14-17, ίδιο με εκείνο της 10ης Αρμάνι Μιλάνο, της 12ης Βαλένθια και της 13ης Αναντολού Εφές κυνηγώντας τα play-in, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πέμπτος με ρεκόρ 19-12, ίδιο με εκείνο της έκτης Φενέρμπαχτσε, την οποία υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική στο ΣΕΦ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς