17 C
Athens

Παρτιζάν: Δεν έχει εμφανιστεί στο Βελιγράδι ο ΛεΝτέι, εξαιρετικά αμφίβολος με Ολυμπιακό

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περίμενε την επιστροφή του ΛεΝτέι το πρωί της Τρίτης ωστόσο ο Αμερικανός ακόμα δεν έχει γυρίσει στο Βελιγράδι κι ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά αμφίβολος με Ολυμπιακό

Στην αποκάλυψη πως ο Ζακ ΛεΝτέι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο Βελιγράδι προχώρησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την παραμονή του αγώνα της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των Σέρβων αν και είχε δηλώσει πως ο Αμερικανός θα επιστρέψει την Τρίτη έπειτα από την άδεια που πήρε να βρεθεί στις ΗΠΑ, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

«Όλοι είναι υγιείς. Ο Ζακ δεν είναι στην προπόνηση ούτε σήμερα και δεν τον έχω δει. Θα βρισκόταν στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης όπου θα κάναμε την πρώτη μας μετά το ταξίδι στην Ποντγκόριτσα αλλά δεν εμφανίστηκε. Νομίζω πως έχει θέμα με τις πτήσεις αλλά για να πω την αλήθεια αυτή είναι δουλειά του συλλόγου και όχι δική μου», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Αμερικανό ψηλό να είναι εξαιρετικά αμφίβολος με τον Ολυμπιακό αφού δεν έχει προπονηθεί και απουσιάζει σχεδόν δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του πατέρα του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς