22.4 C
Athens

Ατζούν: Πετύχαμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο δυνατό σημείο, δεν παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο πια

Με άκρως υποτιμητική διάθεση για τον φετινό Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sporx. Ο Τούρκος επιχειρηματίας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνάντηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και εμφανίστηκε βέβαιος πως ο τούρκικος σύλλογος έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

«Είμαι κάποιος που ακολουθώ στενά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλες επιτυχίες με τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά μετά ξεκίνησε να πέφτει. Το χάος που δημιουργήθηκε οδήγησε σε πολλές μεταγραφές παικτών. Το χάος μεγάλωσε όταν αποκτήθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Πετύχαμε τον Ολυμπιακού στην καλύτερη δυνατή φάση. Πριν από 3-4 χρόνια έπαιζε σοβαρό ποδόσφαιρο και κέρδισε εντός και εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πια. Θα έχουμε το πλεονέκτημα όσον αφορά στη δυναμική του ρόστερ. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να σώσει τη σεζόν στο Conference ειδικά από τη στιγμή που ο τελικός γίνεται στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τη διάθεση επένδυσης σε ομάδα της Σλοβενίας.

«Σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μια ομάδα στη Σλοβενία. Περάσαμε αρκετό καιρό στην Ελλάδα αλλά δεν βρήκαμε την ομάδα που θέλουμε. Τώρα πιστεύω πως το σλοβένικο πρωτάθλημα είναι το καταλληλότερο για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς