21.7 C
Athens

Γουίλιαμς-Γκος: Αρκετά καλή η σεζόν παρά τους τραυματισμούς, το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε ομαδικό μπάσκετ

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε σε σέρβικο Μέσο ενόψει του αγώνα με την Παρτιζάν και υποστήριξε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσουν κι άλλους τίτλους

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο Βελιγράδι ως αντίπαλος της Παρτιζάν, με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη. Ο Αμερικανός γκαρντ παραχώρησε δηλώσεις σε σέρβικο Μέσο και μίλησε για τη σεζόν που έχει με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς αλλά πλέον είναι όλοι καλύτερα και αυτό δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες για επιτυχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Meridian Sport:

«Είναι πάντα ιδιαίτερο για εμένα το να παίζω κόντρα στην Παρτιζάν, εδώ ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα, έπαιξα για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την περίοδο που φόρεσα την ασπρόμαυρη φανέλα, πάντα θα απολαμβάνω το να παίζω μπροστά από τους οπαδούς της, ειδικότερα σε αυτό το γήπεδο.

Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε το πόσο σημαντικό είναι για εκείνους στη μάχη των Play In με 3 ματς να απομένουν για το τέλος. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς, για τη θέση που θα καταλήξουμε στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά να δείξουν.

Η κατάσταση στην κατάταξη είναι πολύ λεπτή, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο είτε το παίζεις ώστε να πάρεις πλεονέκτημα έδρας στα playoff είτε για να αποφύγεις την υποχρέωση να παίξεις παραπάνω ματς. Η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική με γεμάτο το γήπεδο. Ανυπομονώ για αυτό το σπουδαίο ματς.

Συνολικά πιστεύω έχουμε μία αρκετά καλή σεζόν, είχαμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά καταφέραμε να παραμείνουμε σε καλή φόρμα στο εγχώριο πρωτάθλημα και την Euroleague.

Νικήσαμε και τα δύο κύπελλα που διεκδικήσαμε μέχρι στιγμής, κάτι το οποίο είναι σπουδαίο. Τώρα επιτέλους έχουμε την πλειοψηφία των παικτών μαζί και το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικό μπάσκετ στη επίθεση και στην άμυνα. Πιστεύω αυτό μας δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες για την επιτυχία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς