19 C
Athens

Record: «Ξεκινάει διαπραγματεύσεις για την αγορά του Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ, θέλει να δώσει λιγότερα χρήματα»

Τις διαπραγματεύσεις για την αγορά του Σουαλιχό Μεϊτέ από την Μπενφίκα είναι έτοιμος να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η Record.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, άνθρωπος του Δικεφάλου αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Λισαβόνα ώστε να διαπραγματευτεί για την αγορά του Γάλλου χαφ με λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα που έχει τοποθετηθεί στη συμφωνία δανεισμού ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Ο ΠΑΟΚ έρχεται στη Λισαβόνα για τον Μεϊτέ. Οι Έλληνες προσπαθούν να κρατήσουν τον μέσο. Ο ΠΑΟΚ θα στείλει εκπροσώπους του στη Λισαβόνα μέσα στις επόμενες ημέρες για να διαπραγματευτεί τη μόνιμη μεταγραφή του Σουαλιχό Μέϊτέ. Ο ελληνικός σύλλογος ελπίζει να πάρει τον παίκτη με λιγότερα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Μεϊτέ έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν, μετρώντας 32 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ.

Να θυμίσουμε πως στη συμφωνία δανεισμού του περασμένου καλοκαιριού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπενφίκα, η ρήτρα αγοράς που τοποθετήθηκε ήταν τα 4.000.000 ευρώ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς