17 C
Athens

Ράτζα: Έφυγα από τον Παναθηναϊκό γιατί χτύπησα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το 1999 πριν την έλευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ντίνο Ράτζα.

Ο Κροάτης Hall of Famer μίλησε σε σερβικό Μέσο για την εμπειρία του στους Πράσινους, τονίζοντας πως δεν μετάνιωσε την απόφασή του να πάει στην Ελλάδα ενώ εξήγησε και τον λόγο που αποχώρησε μετά από δύο εξαιρετικά πετυχημένες σεζόν. «Χτύπησα τον γιο του αφεντικού, τον τωρινό πρόεδρο του Παναθηναϊκού», είπε ο Κροάτης αναφερόμενος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

«Ήθελα να παλέψω για τίτλους. Δεν μετανιώνω που πήγα στην Ελλάδα. Ερωτεύτηκα αυτή τη χώρα. Ο χρόνος που πέρασα στην Αθήνα ήταν ανεκτίμητος. Είναι αληθινοί Βαλκάνιοι! Μοιάζουν με εμάς τους Δαλματούς ως προς την τρέλα, τη νοοτροπία και την αγάπη τους για το μπάσκετ», τόνισε αρχικά

«Χτύπησα τον γιο του αφεντικού. Ο νυν πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Λυπάμαι…», είπε για τον λόγο της αποχώρησής του.

Έτσι έχασε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το σκέφτομαι ακόμη. Ήξερα από τότε που ήμασταν συμπαίκτες και συγκάτοικοι ότι θα γινόταν σπουδαίος προπονητής. Ερχόταν στην προπόνηση και μας τακτοποιούσε. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο ψηλά θα φτάσει κάποιος, αλλά για εκείνος ήμουν βέβαιος πως θα γίνει σπουδαίος. Είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς