17.7 C
Athens

Κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα η Βουλιαγμένη στους «8» του EuroCup

Την Πριμόριε Ριέκα θα αντιμετωπίσει η Βουλιαγμένη στους διπλούς προημιτελικούς του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε σήμερα (26/3) το μεσημέρι, διεκδικώντας την πρόκριση στο final-4 της διοργάνωσης. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 6 Απριλίου στην Αθήνα και η ρεβάνς στις 27/4 στην Κροατία, ενώ η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην ιταλική Σαβόνα και τη γερμανική Σπαντάου.

Η Βουλιαγμένη έχει ήδη συναντήσει φέτος τη Ριέκα, στην προκριματική φάση του Champions League, όπου τη νίκησε 14-12 στο δρόμο για την πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Οι Κροάτες τερμάτισαν τρίτοι σε εκείνο το γκρουπ και συνέχισαν στο Euro Cup, όπου στα προκριματικά πέτυχαν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (σε όμιλο τον οποίο φιλοξένησαν) και στη συνέχεια τερμάτισαν πρώτοι στον Γ΄ όμιλο, με απολογισμό τέσσερις νίκες (3/3 εντός έδρας) και δύο ήττες. Στη φάση των «16» αντιμετώπισαν τη Ντιναμό Τιφλίδας και πέτυχαν δύο νίκες, 8-7 στη Ριέκα και 20-15 στη Γεωργία.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών στο Euro Cup ανδρών (6 & 27 Απριλίου)

1. Σαβόνα (Ιταλία)-Σπαντάου (Γερμανία)

2. Στεάουα (Ρουμανία)-Σαμπαντέλ (Ισπανία)

3. Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

4. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-Πριμόριε Ριέκα (Κροατία) 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς