24 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: Αυτοί είναι οι 23 του Πογέτ για το ματς της δεκαετίας κόντρα στη Γεωργία

Αυτή είναι η τελική 23άδα της «γαλανόλευκης» στον δρόμο για το Euro 2024 που περνάει από την Τιφλίδα και τους διψασμένους Γεωργιανούς - Οι τέσσερις παίκτες που έμειναν εκτός και τα πλάνα του Πογέτ

Γνωστή έγινε το πρωί της Τρίτης (26/3) η τελική 23άδα της εθνικής Ελλάδας, λίγες ώρες πριν τη σέντρα (19:00) στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία για την πολυπόθητη πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Οι 23 «μαχητές» του Γκουστάβο Πογέτ έχουν αποφασιστεί, με τους Διούδη, Τζαβέλλα, Τζόλη και Σάλιακα να μένουν εκτός αποστολής σε σχέση με τις αρχικές επιλογές κι όσους ταξίδεψαν στην Τιφλίδα.

Αναλυτικά η αποστολή της «γαλανόλευκης», που αναμένεται να παραταχθεί με το ίδιο αρχικό σχήμα που αγωνίστηκε κόντρα στο Καζακστάν: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Ρότα, Μπάλντοκ, Κουλιεράκης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Ζέκα, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης.

Νωρίτερα έγινε γνωστή και η τελική 23άδα της Γεωργίας, με τον Κβαρατσχέλια να επιστρέφει στην αποστολή και να υπάρχει και… ελληνικό χρώμα λόγω Παναιτωλικού και ΑΠΟΕΛ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς