17.8 C
Athens

Έλαμψαν οι διεθνείς του Ολυμπιακού, τα γκολ των Καμπράλ – Γιόβετιτς και ο θετικός Άμπι με την Κ20 της Αγγλίας (vid)

Δείτε τα γκολ των Καμπράλ και Γιόβετιτς με τις εθνικές τους ομάδες αλλά και την ηγετική εμφάνιση του Νέλσον Άμπι με την Κ20 της εθνικής Αγγλίας στην οποία είναι αρχηγός

Κάτι παραπάνω από πετυχημένο είναι μέχρι τώρα το «παράθυρο» των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού, με αυτούς που βρίσκονται στις τάξεις της εθνικής Ελλάδας (Πασχαλάκης, Τζολάκης, Μασούρας, Ρέτσος) να διεκδικούν σήμερα (19:00) κόντρα στη Γεωργία την πρόκριση στο Euro 2024 και τους υπολοίπους να ξεχωρίζουν στις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα, η 25η Μαρτίου ήταν η ημέρα των Γιόβετιτς και Καμπράλ, καθώς αμφότεροι σκόραραν με την εθνική Μαυροβουνίου και το Πράσινο Ακρωτήρι αντίστοιχα.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς σκόραρε στο φιλικό του Μαυροβουνίου με τη Βόρεια Μακεδονία με το κεφάλι, ενώ ο Καμπράλ το κατάφερε πέφτοντας στην φιλική αναμέτρηση του Πράσινου Ακρωτηρίου κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΜΠΡΑΛ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ

Παράλληλα, θετικός ήταν και ο Άμπι στην αναμέτρηση της Κ20 της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην αντίστοιχη της Πολωνίας, όπου ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα ανεβάζοντας μάλιστα τα highlights του από την συγκεκριμένη αναμέτρηση στο Twitter.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΙ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς