18.7 C
Athens

«Ο κ. Κωνσταντινέας το ξεκίνησε, εμείς πήγαμε να τους χωρίσουμε» (video)

Τι δηλώνει μέλος των οργανωμένων οπαδών της Καλαμάτας • Ανατρέπει όσα υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του

Mια διαφορετική εκδοχή των όσων συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο της Καλαμάτας και είχαν ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή, Πέτρου Κωνσταντινέα, παρουσιάζει μέλος των οργανωμένων της Καλαμάτας.

Το μέλος των Bulldogs, των οργανωμένων οπαδών της «Μαύρης Θύελλας» υποστηρίζει πως ήταν ο βουλευτής Μεσσηνίας που ξεκίνησε τη λογομαχία και το επεισόδιο.

«Την ώρα που τελείωσε το ποδόσφαιρο, περνούσε ο κ. Κωνσταντινέας από εκεί και ένα παιδί του φώναξε: “Η Μακεδονία είναι ελληνική”. Και εκείνος κοίταξε ειρωνικά και γέλαγε. Και του λέει ένα παιδί: “Άι γ… ρε, τι γελάς έτσι;”. Και σταμάτησε ο κ. Κωνσταντινέας για να ζητήσει το λόγο με τσαμπουκά και ένα παιδί τραβούσε βίντεο και του βούτηξε το κινητό», ανέφερε το μέλος των Bulldogs.

Και συνέχισε: «Στο μεταξύ, του έλεγε το παιδί να του δώσει το τηλέφωνο, αλλά εκείνος δεν του το έδινε, τον έσπρωχνε με γροθιές ο κ. Κωνσταντινέας και διαμάχη στη διαμάχη έγινε όλη η φασαρία. Και τα παιδιά που είναι μέσα κρατούμενοι, ούτε καν έχουν αναμειχτεί στα χέρια. Μόνο λογομαχία. Ή δύο ή τρία άτομα πρέπει να ήταν. Εμείς μπήκαμε να τους χωρίσουμε, για να μην υπάρχουν θέματα με το σύλλογο, αλλά και την ομάδα. Και μόλις ηρέμησαν τα πράγματα ο κ. Κωνσταντινέας πήρε την αστυνομία και είπε ότι του την πέσαμε. Ούτε καν! Εμείς οι φίλαθλοι μιλάγαμε μαζί του, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Εμείς σαν φίλαθλοι καταδικάζουμε το συμβάν», σημείωσε.

Ως γνωστόν, ο βουλευτής από την πλευρά του κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα τριάντα ατόμων, τους οποίους τοποθετεί ότι ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο και πως τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν σοβαρά για τις θέσεις του, αναφορικά με το Σκοπιανό και την Συμφωνία των Πρεσπών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς