17.3 C
Athens

Ψάρρας: «Ο Ολυμπιακός μας διάλεξε και αυτό μας έθιξε»

Ο Μίλων αποχαιρέτησε τη φετινή Volley League με ψηλά το κεφάλι, αφού κατάφερε να φτάσει τη σειρά με τον Ολυμπιακό σε πέμπτο ματς, αναγκάζοντάς τον να βγάλει έναν εξαιρετικό εαυτό προκειμένου να πάρει την πρόκριση με 3-0. Μετά τον αποκλεισμό ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε πως η ομάδα του θίχτηκε από το γεγονός πως η τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών «διάλεξε Μίλωνα» στα ημιτελικά.

Ομολογουμένως πρόκειται για ένα αχρείαστο unfair που μειώνει την ιστορική επιτυχία του Μίλωνα, το οποίο έρχεται ως συνέχεια κάποιων συμπεριφορών που μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν σε όλες ανεξαιρέτως τις τελευταίες επισκέψεις του Σάκη Ψάρρα στο Ρέντη…

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός του Μίλωνα:

«Αυτό που κάναμε φέτος δεν το περίμενε κανείς. Φτάσαμε στο 2-2 με τον Ολυμπιακό αλλά σήμερα ο αντίπαλός μας έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Δεν μπορώ να σταθώ όμως μόνο σήμερα, αυτό που κάναμε στη σειρά των ημιτελικών ήταν εκπληκτικό. Δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό και μπορούμε να πούμε ότι θιχτήκαμε λίγο.

Γιατί με την επιλογή της τεχνικής ηγεσίας στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου να παίξει με τη δεύτερη ομάδα, φάνηκε κάπως να διαλέγει αντίπαλο και αυτό μας έθιξε. Γι’ αυτό είχαμε κάποιες αντιδράσεις κάπως υπερβολικές. Αποδειχθήκαμε δύσκολος αντίπαλος και εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στους τελικούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς