19 C
Athens

Ηλιούπολη – Καλλιθέα 0-4: Σαρωτική στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αύξησε τη διαφορά από Χανιά και Ιωνικό

Φουριόζα μπήκε στα πλέι οφ στη μάχη της ανόδου η Καλλιθέα που άφησε πίσω της τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στις ισάριθμες τελευταία αγωνιστικές της κανονικής περιόδου και σάρωσε με 0-4 στην Ηλιούπολη την τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη καθάρισε το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο αφού από το 10′ ως το 40′, ο Λουκίνας, ο Ντεμέτριους και ο Μανθάτης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 63′ με ωραίο σουτ ο Γκονσάλο Τόρες.

Έτσι, η Καλλιθέα άνοιξε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τα Χανιά και στους έξι από τον Ιωνικό στον Νότιο Όμιλο όπου μια ομάδα θα καταφέρει να ανέβει στη Super League 2.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Τσαφταρίδης, Μπουσάι (68′ Φρίμπονγκ), Ανδρέου, Ασίγκμπα, Κρέτσι (32′ Βασιλούδης), Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Ντέντλερ (82′ Μπαρμπάρο), Παντελίδης (68′ Γιάννου), Άντο (32′ Μάντιτς).

Καλλιθέα (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μαρότα, Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Μανθάτης, Σίλβα, Ματίγια (64′ Μπουλούλης), Ντεμέτριους (71′ Περέιρα), Μουτίνιο (56′ Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης (71′ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας (56′ Τόρες).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 24/3

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Μακεδονικός – Λεβαδειακός 1-3

Ρεπό: ΑΕΚ Β’

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 24/3

Ιωνικός – Χανιά 5-1

Δευτέρα 25/3

Ηλιούπολη – Καλλιθέα 0-4

ΡΕΠΟ: Καλαμάτα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 24/3

Αιολικός – Ηρακλής 1-1

Κοζάνη – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Β’ (αναβ.)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ 

Παναχαϊκή – Γιούχτας 0-1

Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β’ (αναβ.)

Διαγόρας Ρόδου – Ολυμπιακός Β’ (αναβ.)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς