17 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ντύνεται Σλούκας, βάζει τρίποντο και πανηγυρίζει την κατάκτηση της Euroleague (παρά τη σφαγή)! (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξεκινήσει να ράβει το 7ο αστέρι, αφού όχι μόνο θεωρεί δεδομένη την κατάκτηση της Euroleague, αλλά δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει η κούπα (παρά τη σφαγή σε βάρος του Παναθηναϊκού)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο πιο ενεργός ιδιοκτήτης ομάδας Euroleague στο Instagram, μακράν του δεύτερου. Μιλώντας για Euroleague, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει να… ράβει το έβδομο αστέρι. Όχι μόνο θεωρεί δεδομένη την κατάκτηση της κούπας, αλλά ξέρει και τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα έρθει!

Δηλαδή, με σκορ 91-90 μετά από σουτ του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή. Ό,τι δηλαδή, δεν συνέβη στο Κάουνας, όταν ο τότε παίκτης του Ολυμπιακού έγινε μοιραίος για την ομάδα του, σε εκείνο το χαμένο σουτ που θα το θυμούνται για χρόνια όλοι οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων…

Η περιγραφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ως εξής:

«Θα κάνουμε αναπαράσταση του τελικού της Ευρωλίγκας.

Έχουμε πει 91-90 με τρίποντο Σλούκα στο μηδέν. Είμαστε μπροστά σε όλο το παιχνίδι, μας έχουνε σφάξει, το έχουνε γυρίσει και είναι η τελευταία φάση. 1,7 δευτερόλεπτα μένουν, ο Γκραντ είναι στην επαναφορά και είναι στην άλλη γωνία ο Σλούκας. Βγαίνει ο Χουάντσο κάνει σκριν στον Σλούκα και μετά φωνάζει “καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα” και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης».

Και σε περίπτωση που δεν μας πιστεύετε, υπάρχει η αδιάσειστη απόδειξη του βίντεο!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς