19.1 C
Athens

Basket League: Το Top 6 και το πρόγραμμα των πέντε αγωνιστικών του 3ου γύρου

Ο Κολοσσός έγινε και τυπικά η 6η ομάδα που προστίθεται στον 3ο γύρο της Basket League - Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των πέντε αγωνιστικών το οποίο περιλαμβάνει και το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο δεύτερος γύρος της κανονικής διάρκειας της Basket League ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (25/3) με τη βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ αλλά από το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστή και η 6η ομάδα που συμπληρώνει το παζλ του 3ου γύρου του πρωταθλήματος που εγκαινιάζεται φέτος πριν τη διαδικασία των πλέι οφ.

Ο Κολοσσός είναι η 6η ομάδα που προστίθεται πίσω από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Περιστέρι, Προμηθέα και Άρη έπειτα από τη νίκη της ομάδας της Ρόδου κόντρα στο Μαρούσι και την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καρδίτσα.

Τα εν λόγω αποτελέσματα έφεραν την παραπαίουσα ΑΕΚ στη ζώνη των πλέι άουτ, με τον Κολοσσό να δράττει την ευκαιρία και να μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα των πέντε αγωνιστικών.

Θυμίζουμε πως μετά την ολοκλήρωση του 3ου γύρου θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ όπως παραδοσιακά είχαμε μάθει τα προηγούμενα χρόνια.

Στην πρώτη 6άδα (όπως θα έχει διαμορφωθεί από τα αποτελέσματα του 3ου γύρου) θα προστεθούν ως 7η και 8η οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις των πλέι άουτ έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι διασταυρώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου γύρου:

1η αγωνιστική

Παναθηναϊκός – Προμηθέας
Ολυμπιακός – Άρης
Περιστέρι – Κολοσσός

2η αγωνιστική

Ολυμπιακός – Περιστέρι
Προμηθέας – Άρης
Κολοσσός – Παναθηναϊκός

3η αγωνιστική

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Προμηθέας – Κολοσσός
Περιστέρι – Άρης

4η αγωνιστική

Παναθηναϊκός – Περιστέρι
Άρης – Κολοσσός
Ολυμπιακός – Προμηθέας

5η αγωνιστική

Άρης – Παναθηναϊκός
Περιστέρι – Προμηθέας
Κολοσσός – Ολυμπιακός

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς