19 C
Athens

Καστελάνι: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, τώρα μας ενδιαφέρει να περάσουμε στους τελικούς

Ο Ντανιέλ Καστελάνι παραδέχθηκε πως η εικόνα και η απόδοση του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή στα ματς με τον Μίλωνα, με τον προπονητή των Ερυθρόλευκων να υποστηρίζει πως στο Ρέντη απόλυτος στόχος είναι η νίκη στο πέμπτο ματς της ημιτελικής σειράς ώστε να έρθει η πρόκριση στους τελικούς της Volley League.

«Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη για να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας έχει μεγάλο κίνητρο για το συγκεκριμένο ματς και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, βάσει των δυνατοτήτων μας τις οποίες δείξαμε πολλές φορές στη διάρκεια της σεζόν.

Δεν είμαστε χαρούμενοι με τα όσα συνέβησαν αυτή την περίοδο αλλά τώρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε το αυριανό ματς για να βρεθούμε στους τελικούς», ανέφερε ο Αργεντινός προπονητής.

*Στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Μίλωνα στο Ρέντη (25/3, 17:00) ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς