22.9 C
Athens

Η Ντιναμό Τιφλίδας απέκτησε τον Γκορντεζιάνι από τον ΠΑΟΚ Β’

Παρελθόν μετά από 10 χρόνια αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Βασίλειος Γκορντεζιάνι.

Το συμβόλαιο του 22χρονου επιθετικού με τον Δικέφαλο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι, ωστόσο οι Ασπρόμαυροι έφτασαν σε συμφωνία με την Ντιναμό Τιφλίδας και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στη νέα του ομάδα, αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδας της Γεωργίας Κ21.

Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του Γκορντεζιάνι, ο οποίος αποχωρεί μετά από 10 χρόνια. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε στην Κ19 του Δικεφάλου με απολογισμό 14 γκολ και 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές, αλλά και στη β’ ομάδα όπου είχε 11 γκολ και 4 ασίστ σε 45 εμφανίσεις. Επιπλέον, φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας 2 φορές.

Η ανακοίνωση της Ντιναμό Τιφλίδας:

«Συμφωνία επήλθε μεταξύ της Ντιναμό Τιφλίδας και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για τη μεταγραφή του Βασίλειου Γκορντεζιάνι. Ο επιθετικός της ομάδας κάτω των 21 ετών της Γεωργίας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τιφλίδας. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπεγράφη μέχρι το τέλος του 2026.

Ο Βασίλειος Γκορντεζιάνι είναι μέλος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις ηλικίες του ελληνικού συλλόγου, ενώ φόρεσε δύο φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Ο Γκορντεζιάνι αγωνίστηκε τελευταία φορά στον ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος παίζει στο δεύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Συνολικά, ο νεαρός κεντρικός επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 45 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ Β, έχει 11 γκολ και 4 ασίστ.

Όσον αφορά την καριέρα του Γκορντεζιάνι στην εθνική ομάδα, έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με την ομάδα U-21 της Γεωργίας και έχει πετύχει ένα γκολ. Ο Βασίλειος Γκορντεζιάνι θα ενταχθεί στην Ντιναμό Τιφλίδας αμέσως μετά τη συνάντηση με την εθνική ομάδα U-21».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς