15 C
Athens

Super League 2: Ο Ιωνικός διέλυσε τα Χανιά με πεντάρα, ξεφεύγει ο Λεβαδειακός μετά την γκέλα της ΑΕΛ

Ιδανικά ξεκίνησε για τον Λεβαδειακό η διαδικασία των πλέι οφ στον πρώτο όμιλο της Super League 2. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην έδρα του Μακεδονικού και πέρασε εύκολα με 1-3. Έτσι άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στους 5 βαθμούς.

Κι αυτό γιατί η Νίκη Βόλου του έκανε δώρο, με το Θεσσαλικό ντέρμπι στον Βόλο να λήγει ισόπαλο 1-1. Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε νωρίς, καθώς ο Πεντρόζο άνοιξε το σκορ στο 17′ για την ΑΕΛ και ο Γαβριηλίδης ισοφάρισε 11 λεπτά αργότερα για το τελικό 1-1.

Φωτιά με το καλημέρα έβαλε στα πλέι οφ του β’ ομίλου ο Ιωνικός, ο οποίος διέλυσε τα Χανιά με 5-1. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, με την ομάδα της Νίκαιας να κάνει πάρτι και το σκορ να είναι ήδη από το πρώτο ημίχρονο στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Ιωνικός ανέβηκε στους 21 βαθμούς και βρίσκεται μόλις έναν πίσω από τα δεύτερα Χανιά και τρεις από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, η οποία δοκιμάζεται αύριο (25/3) στην έδρα της Ηλιούπολης.

Ξεκίνημα με το δεξί για την Κοζάνη στα πλέι άουτ, καθώς πήρε σημαντική νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0 χάρη σε γκολ του Γιάκου στο 87′. Στο 1-1 έμειναν Αιολικός και Ηρακλής, ενώ στον β’ όμιλο ο Γιούχτας πέρασε με 0-1 από την έδρα της Παναχαϊκής και την άφησε τελευταία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 24/3

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Μακεδονικός – Λεβαδειακός 1-3

Ρεπό: ΑΕΚ Β’

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 24/3

Ιωνικός – Χανιά 5-1

Δευτέρα 25/3

Ηλιούπολη – Καλλιθέα (15:00)

ΡΕΠΟ: Καλαμάτα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 24/3

Αιολικός – Ηρακλής 1-1

Κοζάνη – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Β’ (αναβ.)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ 

Παναχαϊκή – Γιούχτας 0-1

Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β’ (αναβ.)

Διαγόρας Ρόδου – Ολυμπιακός Β’ (αναβ.)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς