23.2 C
Athens

Τα έβαλε με τον Γκουαρδιόλα ο Κανσέλο: «Είναι ψέματα, δεν ήμουν κακός με κανέναν συμπαίκτη μου»

Με τον Πεπ Γκουαρδιόλα τα έβαλε σε δηλώσεις του ο Ζοάο Κανσέλο.

Ο Πορτογάλος μπακ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα από τη Μάντσεστερ Σίτι, έβγαλε… ψεύτη τον Πεπ Γκουαρδιόλα που είχε δηλώσει πως ο Κανσέλο δεν ήθελε να αγωνίζονται οι Ακέ και Ρίκο.

«Είναι ψέματα! Ουδέποτε ήμουν κακός συμπαίκτης και μπορείτε να ρωτήσετε και τους ίδιους τους παίκτες. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτή είναι η γνώμη του προπονητή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Πιστεύω πως η Σίτι έδειξε αγνωμοσύνη απέναντί μου. Ήμουν ένας πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας για χρόνια, πάντα ήμουν συνεπής και έδινα τα πάντα. Θυμάμαι μια μέρα με είχαν ληστέψει και την επομένη έπαιξα στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα ξεχνάς. Άφησα τη σύζυγο και την κόρη μου μόνες του και τρομοκρατημένες στο σπίτι. Ο κόσμος θυμάται άλλα γιατί ο κ. Γκουαρδιόλα έχει μεγαλύτερη δύναμη από μένα, αλλά εγώ προτίμησα να κρατήσω κάποια πράγματα για μένα. Εγώ ξέρω ότι είμαι ειλικρινής, ένας καθαρός άνθρωπος, δεν λέω ποτέ ψέματα. Εύχομαι στη Σίτι καλή τύχη, γιατί όσο καιρό ήμουν εκεί όλα ήταν καλά. Για μένα παραμένουν το φαβορί για το Champions League»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς