19 C
Athens

Ο Ντόρσεϊ έριξε βόμβα για το μέλλον του: «Έλλειψη σεβασμού, ανυπομονώ για τη σεζόν 2024/25»

Άναψε το φυτίλι της μεταγραφής του ενόψει καλοκαιριού ο ομογενής γκαρντ, που κάνει λόγο για «έλλειψη σεβασμού στον μεγαλύτερο βαθμό» φωτογραφίζοντας τη Φενέρμπαχτσε

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με ανάρτησή του στο «X» -κατά κόσμον Twitter- άναψε το φυτίλι για το μέλλον του, κάνοντας λόγο για «έλλειψη σεβασμού στον υπέρτατο βαθμό» αναφερόμενος πιθανότατα στον τρόπο που αντιμετωπίζεται φέτος στη Φενέρμπαχτσε.

Ο ομογενής γκαρντ προχώρησε σε μία αινιγματική ανάρτηση σε κρίσιμη καμπή της σεζόν δείχνοντας την ενόχλησή του από τα όσα περνάει φέτος στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και δηλώνοντας ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του από την επόμενη σεζόν (2024/25).

Ο Ντόρσεϊ διέγραψε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Φενέρ από τα social media

Παραμένουν βέβαια άγνωστες οι προθέσεις του, ακόμα και για το αν θα επιλέξει να παραμείνει στην Ευρώπη, με τους μνηστήρες για την υπογραφή του να κάνουν… ουρά έξω από το «Ulker Sports Arena».

«Έλλειψη σεβασμού στον μεγαλύτερο βαθμό. Ανυπομονώ για τη σεζόν 24/25», έγραψε ο Ντόρσεϊ στο Twitter δηλώνοντας έτσι τη… διαθεσιμότητά του ενόψει καλοκαιριού για όσες ομάδες θέλουν να τον προσεγγίσουν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς