17.3 C
Athens

Ντάνστον: Πρώτα ο Σπανούλης και μετά ο Πρίντεζης με επηρέασαν πολύ στην καριέρα μου

Για τα μαθήματα που πήρε από τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη από τα χρόνια του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο πολύπειρος Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους πρώην συμπαίκτες και αρχηγούς του στους Πειραιώτες, που είχαν σαφή επιρροή στη μεγάλη καριέρα του, μέχρι και σήμερα, στα 37 του, που αγωνίζεται ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε σερβικό Μέσο:

«Πρώτος απ’ όλους ο Βασίλης Σπανούλης και μετά ο Γιώργος Πρίντεζης. Όταν πήγα στην Εφές, ήμουν από τους μεγαλύτερους σε ηλικία στην ομάδα… Ακόμη και συμπαίκτες που ήταν στην ηλικία μου ή μικρότεροι είχαν διαφορετική νοοτροπία που από μένα. Έβλεπαν τη μεγάλη εικόνα. Όταν έρχονταν κρίσεις, προσπαθούσα να τις εσωτερικεύσω και τότε προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα με τη θέληση και την προσπάθειά μου και τότε μου έλεγαν: “Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι ομαδικό το άθλημα, δεν είναι αποκλειστικά δικό σου λάθος”. Είναι κάτι που έμαθα μέσα στα χρόνια», απάντησε στη σχετική ερώτηση στο «Sportklub» ο 37χρονος Αμερικανός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς